Nieuws

Artikelen Up-To-Date bij 2BA

De vraag naar actuele en complete artikel- en productdata groeit. Elektronische communicatie tussen bedrijven is niet meer weg te denken. Om de installatiebranche te voorzien in deze behoefte is één datapool nodig waar fabrikanten en groothandels..
Lees Artikel >>>

Gepubliceerd op: 05-10-2016

Uitbreiding Assortiment Bevestigingssystemen

Lutters Handel B.V. kan u vanaf heden, door samenwerking met de producent Walraven, een totaalpakket aanbieden op het gebied van bevestigingssystemen.  In het uitgebreide assortiment bevinden zich beugels met vele verschillende soorten accessoires, evenal..
Lees Artikel >>>

Gepubliceerd op: 05-10-2016

Nieuwe generatie BIS RapidStrut® accessoires!

Het BIS RapidStrut® Bevestigingssysteem biedt een ongekende keuze aan railprofielen en wandconsoles. Daarnaast is een breed assortiment aan accessoires verkrijgbaar met onder andere schuifmoeren, kogelscharnieren en verschillende soorten verbinders. Deze a..
Lees Artikel >>>

Gepubliceerd op: 18-10-2016

Prijswijziging +GF+ 2017

Prijsverhoging per 1 januari 2017 "op onze +GF+ producten" Geachte Klant, Hierbij brengen wij u er van op de hoogte dat met ingang van 1 januari 2017 de brutoprijzen van de  +GF+ malleabele fittingen met 5% zullen stijgen..
Lees Artikel >>>

Gepubliceerd op: 18-10-2016

Uitgebreid beugelassortiment van Walraven

Naast het eerder gecommuniceerde BIS RapidStrut® en BIS RapidRail® Systeem, biedt Lutters namens Walraven een uitgebreid beugelassortiment.  BIS Bifix® G2: de nieuwe generatie! Maak kennis met de nieuwe generatie beugels: de BIS Bifix&..
Lees Artikel >>>

Gepubliceerd op: 21-11-2016

Project Enginering

Ruime ervaring in het oplossen van technische vraagstukken Met het voortschrijden der techniek en wijzigende bouwvoorschriften wordt het werken met bevestigingssystemen steeds complexer. Bij de voorbereiding of uitvoering van een project kunt u een proble..
Lees Artikel >>>

Gepubliceerd op: 15-12-2016

EBRO Z 011-A Vlinderklep

Nieuw in ons assortiment is de universeel toepasbare EBRO Vlinderklep type Z 011-A. Zeker omdat het manchet uitwisselbaar is behoeft bij slijtage niet de gehele klep te worden vernieuwd wat kosten besparend is.   Uit voorraad leverbaar hebben wij de k..
Lees Artikel >>>

Gepubliceerd op: 12-06-2017

Drone Actie juli 2017

Afgelopen, alle drones zijn weggevlogen In de maand juli geven wij bij een willekeurige bestelling gratis een "Gear2Play Focus Drone" cadeau.   Om de wereld van bovenaf te bekijken, hoef je helemaal niet zelf de lucht in te gaan. Deze s..
Lees Artikel >>>

Gepubliceerd op: 23-06-2017

Nieuwe ontwikkeling voor kogelkraan

Met trots kunnen wij u informeren dat de kogelkranen PN25 in de serie 710 een nieuwe ontwikkeling doormaken. Binnenkort worden deze geleverd met een koolstofstalen hendel voorzien van hoogwaardige anticorrosie coating en een ergonomische kunststof handgreep in..
Lees Artikel >>>

Gepubliceerd op: 08-09-2017